Tisdag 29 november! - talk that talk!

Hej!

Idag är det tisdag! Och idag slutade jag redan kl 2! Härligt! Milton och svava kom och vi myste och tittade på film! Alvin och gänget blev det :) hihi alltid lika kul å va med mina små ögonstenar!! Det gäller alla syskonbarnen! :) efter filmen kom Nina och Maggan med sina små tjejer:) myste lite till! Efter det så åkte jag och handlade!!! Gillar egentligen inte att åka tillbaka och handla på det sättet! Vill handla direkt när jag slutar i så fall :) hihi nu ligger jag i soffan och funderar på om jag ska ta och äta ngn macka och sen lägga mig i sängen! Är döds trött! Så får nog bli så!

Pusshej


Seg söndag!

Nu har jag varit hos pappa ngr timmar :) skönt att bara vara! Nina med familj är här med!! Mys att leka med barnen!! Mina söta små hjärtegull :) vi har varit på den otroligt fartfyllda julskyltningen! Eller nej, det va ju typ inget i "stan" alls, inget folk och knappt nått annat heller!! Ända bra med den det här året va att man får godis! Haha annars frös jag mest!! Denna jävla storm Berit! ;) nu är vi ju som sagt hos pappa igen men ska snart hem å städa upp efter förfesten igår!! Diska och så!! Tar nog en stund ;) sen ska jag slappa framför tvn så mkt jag kan!! ska även tända lite ljus och mina fina adventljusstake :) Mys :)

Hehdå! :)


Söndag 27 november - bakis?

Hej

Jag försöker verkligen hålla upp det här med bloggen! Men det är svårt! Glömmer det så lätt!

Just nu ligger jag i sängen och är nått så fruktansvärt bakis! Helt död i hela kroppen!! Tänkte snart gå upp ändå och åka till min pappa! Kan inte bara ligga här hela dagen! Jag måste tänka på annat! Igår va det som sagt fest!! En jävligt händelserik kväll må jag nog säga! Men jag hade kul tills dess med mina fina vänner! Ni är helt klart bäst! Detta gäller även min fina familj för ni är med bäst!! Jag tror faktiskt jag skulle sakna ihjäl mig om jag flyttade här ifrån! Skulle vara fett jobbigt! Det är det som gör allt jävligt jobbigt att bestämma sig! Men kan ju komma tillbaka någon gång med ju ;) hihi nä nu ska jag nog ta och gå upp!!

Haregötthaaaaaaaaaaj!


RSS 2.0