21 Februari 2011 - Klaga klaga klaga. Jag spyr!

Tjaa

Har varit sjuk i några dagar nu och det har fortfarande inte släppt. Jätte jobbigt. Har luftvägsinfektion, hosta, feber, ont i halsen och snorig! Jobbigaste grejen är att inte kunna gå 5 meter utan att behöva typ stanna upp och leta efter andan igen. Det är som ett tryck över hela bröstkorgen som gör varje andetag jobbigt. Varje gång jag hostar känns det som jag ska spy och har spytt av det med. Sjukt jobbigt. Maten smakar knappt något och jag har ingen ork eller aptit. Jag gillar verkligen inte att vara sjuk. Vill vara pigg och glad så man kan göra allt man vill göra fullt ut. Nu går jag istället hem direkt efter jobbet och lägger mig i sängen för att jag är helt utmattad...

I vilket fall som hellst så är jag sjukt peppad på att flytta, tittar varje dag på internet på saker jag vill köpa. Drömma kan man ju! Allt är inte dirket billigt, snarare tvärt om. Allt jag vill ha e dyrt och igentligen inte värt det. Ska nog ta mig en titt på secondhand någon dag. Så kan man göra om sakerna till sitt egna och då blir det dessutom billigare! Nej men det ska bli skoj. Har ju en personlig inredare som ska hjälpa mig. Maggan har tjatat om att hon ska hjälpa mig när jag flyttar. Det tackar vi för. kan inte bli annat än snyggt då ju! Längtar tills vi åker och köper massa och tittar på allt. Har syster dagar. Ska bli riktigt skoj. Ni andra i familjen får jätte gärna hjälpa till med. Det tackar man inte nej till!

Sen tänkte jag säga en sak till om flytten, eller ja grejerna till flytten. Vet ni av att ni ska byta ut någon soffa eller köksbord osv. så får ni gärna säga till. Är mer än bara intresserad. Just call me eller något!



Kärlek kännetecknas av en vilja att ge villkorslöst till någon eller något.
 Att visa kärlek mot något kallas att älska.
Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet.

PUSS


15 Februari 2011 - Meeeeee Likeee!

Tjaaa

Jadu, vad ska jag säga? Är SKIT trött, helt sjukt att man kan bli såhär trött. Varför lär man sig aldrig att lägga sig tidigt? Man begår samma misstag dag efter dag. Inte bra, inte bra alls! Men ikv ska jag lägga mig tidigt, iaf lägga mig i sängen tidigare, Typ nu efter jag skrivit detta inlägg.

Iaf, igår var jag och tittade på lägenheten som jag har fått, mycket mysig och liten! Inte jätte liten men lagom för mig. Jag tror jag kommer trivas där så jag beslutade mig av att skriva på och ta lägenheten. Det nästan pirrar lite i magen nu. På torsdag ska jag även se till så det ändras lite i lägenheten och ja, snart är det maj å då är jag ute ur boet! Lite tråkigt nu när jag tänker efter men jag vänjer mig nog. Jag har redan gjort en inköpslista på ikea där jag tror jag fått med nästan allt, kan nog vara lite lampor, gardiner, gardinstänger och annat tråkigt som jag missat. Men det fixar sig det med. Så nu vet ni vad jag önskar mig i födelsepressent! Typ hemgrejjer eller pressentkort på ikea eller någon sådan affär. Allt sånt är välkommet =)

www.inreda.com

www.sweethome.se

www.royaldesign.se

www.shoppinggatan.se

www.bluebox.se

www.rum21.se

www.ikea.com/se/

osv..

Finns lite här och var!

Nu ska jag banne mig lägga mig, jäkla vad skönt det ska bli!!!

pusshej


13 Februari 2011 - Trevlig helg!

Hej

Har haft en myspys helg, jävligt lugn måste jag säga! Har knappt gjort något alls. Eller jo det har jag men inte så ansträngande! Fredagen bestod av fredagsmys med nästan hela familjen. Lördagen bestod av massa bakande, bullar, frallor och lite halft misslyckade chokladkolor, som blev lite mer som dajm! Ganska goda ändå. Kvällen blev lördagsmys med mitt hjärta och lite thai mat och ida söndag så har vi både firat putte och umgåtts med min familj. Maten hemma hos puttes mamma var super god. Och ganska kul trotts att man förlorade två gånger i rad på spelet vi spelade. Så jag måste säga att denna helg har varit riktigt härlig! Det tackar vi för..

Nu är det dax för en ny arbetsvecka, och imorgon ska jag kolla på lägenheten som jag kanske ska ta!

Pusshej


11 Februari 2011 - Du lär väl lämna snart och här står jag kvar

Tjaa

Idag har jag faktiskt blivit Faster! Till en söt liten kille, född 11:55, väger 3730 ocg är 52 cm lång! Här har ni en supersöt bild på den lilla prinsen!



Det är en helt underbar känsla av att få massa syskonbarn. Blir helt varm av kärlek och kärlek vill jag bara överösa mina små barn, helt otroligt kul och man blir helt superglad! Grattis igen bror min och susanna<3

 Gues what? Är ganska uttråkad, gillar inte att gå på antibiotika, usch, men ibland får man ta den smällen när man är så jäkla känslig, whatever, nu ska jag krypa ner i min säng!!!

-Men jag blir som blind, jag blir som stum-

PUSS haaaj


10 Januari 2011 - Happy B-day!

Tjaa

Idag är ingen vanlig dag för det är Torfi och Puttes födelsedag, HURRA HURRA HURRA! Grattis till er igen <3

Idag har jag ringt och kollat med lägenheten, ska kolla på den på måndag! Får väl se hur den blir, om jag vill ha den! Kommer jag säkert vilja! Har fått lite ideer redan om hur jag vill ha det och osv, men kommer nog inte få det så direkt. Man måste ju börja någonstans med all inredning =)

Nu e de dax för mig att mysa lite med födelsedagsbarnet och sen sova!

Puss



We love lemonshoots =)


9 Februari 2011 - Not a easy Decision!

Tjaa
Det var ett tag sen jag skrev här sist! Kan ha varit ungefär ett år sen. Men nu ska jag börja igen för nu händer det lite i mitt liv! Jag har nu tre underbara syskonbarn och den 4e är snart här, Milton, Svava och lille Selma. Vi fårse vad för namn den lille som kommer ska få! Har en underbar familj och pojkvän. Samt en drös med härliga vänner som jag också älskar mycket.
Just nu sitter jag och kollar lite på sidor där man kan köpa massa fint till hemmet. Ska eller kanske ska flytta hemifrån så man måste ju förbereda sig lite smått. Har fått en lägenhet som jag tror jag skulle trivas i och nu ska jag bara titta på den och se om det är nått att ha innan jag bestämmer mig! Har lite svårt att bestämma mig om jag vågar flytta, det är trots allt ganska skrämmande tycker jag. Man blir ju helt plötsligt vuxen då och det är skrämmande men jag är ändå riktigt spänd på det! Att få ett eget litet hem som man kan bestämma över själv! Hade varit riktigt härligt. Jag har några dagar kvar att bestämma mig så vi fårse hur det blir! Är lite taggad iaf!
Puss!

RSS 2.0